Električne grejalice

 

ELECTRIC HEATERS

O brendiranom kvalitetu naših proizvoda najbolje svedoče njihovi česti falsifikati. To što liči, često slično, čak i identično (lažno!) označeno ne znači da i jeste proizvod MAGNOHROM-Kraljevo.

SVI PROIZVODI, REZERVNI I SASTAVNI DELOVI MOGU SE KUPITI  U NAŠOJ   MALOPRODAJI, NEPOSREDNO ILI DOSTAVOM PUTEM BRZE POŠTE                                                     TELEFON   +381 36 382 637


Električne konvektorske grejalice GREJLI-2000 koriste se za zagrevanje prostorija, a mogu se upotrebiti i za ventilaciju negrejanim vazduhom. To su moderno oblikovane grejalice sa dinamičkim odavanjem toplote preko ugrađenog ventilatora. Regulacija temperature postiže se pomoću termoregulatora sa temperaturnim područjem od +5°C do +35°C. Električne grejalice se izrađuju u širokom spektru boja, koji omogućava uklapanje u svaki ambijent. Njihova stabilnost sprečava opasne posledice od prevrtanja.
Upravljanje/korišćenje je ergonomsko, pri čemu nije doslovno reč samo o rukovanju, jer se to može vršiti i bez saginjanja-nogom! Nisu nam poznate konvektorske grejalice koje imaju ovakvu mogućnost.
TEHNIČKI PODACI
Priključna snaga                    2000 W
Napon                                         230 V
Dimenzije              100 x 176 x 341 mm
Masa                                            3,5 kg
Električne reflaktorske grejalice INFRA koriste se u domaćinstvima za zagrevanje kupatila, a po potrebi i drugih prostora. Zagrevanje se vrši statičkim odavanjem toplote električnog cevnog infra-grejača, koje je svrsishodno poboljšano reflektorskim usmeravanjem gde treba. Grejalica se montira jednostavno na zid, a uključivanje se vrši zidnim indikatorskim prekidačem.
TEHNIČKE KARAKTERISTIKE
Tip INFRA 1
Priključna snaga                    1250 W
Broj grejalica                                  1 kom.
Napon                                         230 V
Dimenzije              156 x 132 x 506 mm
Masa                                          1360 gr
Tip INFRA 2
Priključna snaga                    2000 W
Broj grejača                                    1 kom.
Napon                                         230 V
Dimenzije              156 x 132 x 506 mm
Masa                                          1500 gr
 
Kontakt                  magnohromfetp@gmail.com